Home » Amenajarea bucatariei » Mobila de bucatarie clasica

Mobila de bucatarie clasica

Chiuveta granitAlegerea unui model de mobila de bucatarie clasica este intotdeuna la indemana atunci cand varietatea de stiluri abunda. Stilul clasic se incadreaza aproape intotdeuna cu orice tip de bucatarie. Sa incercam sa definim impreuna cu cateva exemple si fotografii ce inseamna o mobila de bucatarie clasica.

In primul rand, ne asteptam sa avem “utilitatile” clasice: chiuveta, aragaz, frigider. In cazul chiuvetei de bucatarie, putem opta pentru noile modele de chiuvete din granit, material obtinut din pulbere de granit presata. Aceste chiuvete pot lua o varietate de culori, fata de “traditionalele” chiuvete de inox .

Bucatarie clasicaDaca tot am ajuns la blatul de bucatarie, trebuie sa spunem ca acesta este astazi realizat astfel incat sa fie termorezistent. Putem aseza fara teama vase mai calde fara a afecta suprafata acestuia. Totusi, in cazul unor vase foarte fierbinti vom folosi suporti de pluta sau lemn masiv de fag. Ca si material de fabricare, blatul de bucatarie se fabrica in general din PAL sau MDF sau o combinatie de PAL cu margine rotujita de MDF laminat. Ca si culori, melamina care acopera PAL-ul poate lua o varietate foarte mare de culori si modele de la esenta lemnului masiv pana la culori pure ca rosu, alb, portocaliu. Magazinele de specialitate ofera cataloage cu poze ale modelelor de amenajare a bucatariilor disponibile.

Ca privire de ansamblu, asa cum am spus frigiderul este inclus in lista electrocasnicelor din dotare. Putem opta pentru varianta de inox aducand nota de eleganta a bucatariei. Si aragazul contine elemente de inox imbinate cu sticla termorezistenta.

comentariile au fost inchise

Copyright © 2014 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii