Home » Amenajarea bucatariei » Mobila de bucatarie eficienta

Mobila de bucatarie eficienta

Mobila de bucatarieAmenajarea si mobilarea eficienta a bucatariei presupune folosirea spatiilor si zonelor mai putin utilizate. Intr-o bucatarie mica, este important sa gasim loc pentru toate electrocasnicele de bucatarie, pentru depozitarea ustensilelor de gatit si sa amenajam un loc de luat masa. Cum reusim sa le imbinam pe toate?

In primul rand, tinem cont de faptul ca orice colt al bucatariei se poate transforma intr-un spatiu de depozitare eficient, prin realizarea unor mici dulapuri pe comanda sau a unor rafturi suspendate. Spatiul de sub blat trebuie folosit la maxim, un cuptor incorporat si aragazul si chiuveta incastrate sunt cateva idei devenite de acum clasice in mobilierul de bucatarie.

Mobilier bucatarieDe multe ori spatiul din jurul ferestrei este neglijat, mai ales daca sub fereastra se afla un calorifer. Dar chiar si in acest caz, putem amenaja un blat care sa devina zona de gatit. Daca radiatorul este asezat in alta parte, aceasta zona poate fi amenajata foarte frumos, cu cate un dulap suspendat de o parte si de cealalta a ferestrei, iar dedesubt corpurile de bucatarie obisnuite. Decorarea cu perdele de bucatarie asortate va face acest spatiu si mai placut.

comentariile au fost inchise

Copyright © 2014 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii