Home » Amenajarea bucatariei » O bucatarie moderna si energica in tonuri de portocaliu

O bucatarie moderna si energica in tonuri de portocaliu

Tonurile de portocaliu confera prospetime, curatenie si un ambient energic bucatariei tale. Mai jos iti vom oferi cateva modalitati simple si ieftine cu ajutorul carora poti creea un ambient simplu, vesel, puternic si energic in casa ta.

Combinatia de alb si portocaliu

Pentru un aspect deosebit poti opta pentru o combinatie de alb si portocaliu. Poti alege de exemplu culoarea alb pentru pereti si portocaliu pentru mobila de bucatarie, rafturi si dulapuri. Aceste nuante vor da nastere unui spatiu energic, proaspat care vor creste pofta de mancare… si cea de gatit.

Portocaliu cu negru

In general tonurile neutre se potrivesc pentru orice combinatii. Daca locuinta ta este una cu mobilier modern si elegant, atunci si bucataria trebuie sa poarte stampila personalitatii tale. Vopseste peretii din bucatarie in portocaliu  si alege culoare negru pentru dulapuri. Combinatia aceasta este una perfecta pentru o bucatarie moderna, de invidiat.

Atentie:

-    Pentru un ambient mai deosebit, alege podeaua din portelan. In afara de calitate si rezistenta, acest tip de podea defineste bucataria ta moderna, te ajuta sa cureti mai usor si sa pastrezi pentru mai mult timp spatiile curate.
-    Daca ai o personalitate mai excentrica, alege combinatiile de verde cu protocaliu. Bucataria ta va fi mereu vesela si plina de naturalete si prospetime!

2 Comentarii

  1. liza spune:

    doresc sa comand o mobila de bucatarie rosie dar nu gasesc nici un numar de contact

    • Mobila Bucatarie spune:

      Ne bucuram ca va plac bucatarie, dar acesta este un site de articole, pentru pasionatii de mobila. Nu suntem un magazin online.

Copyright © 2018 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii