Home » Idei de design » Idei de mobila pentru Bucatarie

Idei de mobila pentru Bucatarie

In ceea ce priveste mobila de bucatarie acum, sunt la moda bucatariile de culoare mov si roz. Mai jos o sa va prezentam cateva modele din colectia Cucine Libre, in diferite stiluri si culori. In plus, toate acestea sunt functionale si confortabile, satisfacand nevoile oricarei gospodine.

Bucatarie alba

bucatarieNu mai este nevoie sa separi livingul de bucatarie, asa cum se proceda inainte. Astfel bucataria aceasta devine punctul de atractie al casei. De acum inainte o sa va doriti sa primiti oaspeti in aceasta incapere. Noua mobila de bucatarie, realizata de Poggenpohl Artesio, a fost creata in colaborare cu faimosul arhitect german, Hadi Teherani. Detaliile arhitecturale, in aceasta bucatarie moderna si minimala, spun multe despre abordarea initiala a proiectului. “Mobila de bucatarie nu este doar mobilier si echipament de implementare. Este vorba de a crea o structura care poata sa prinda viata. Asa cum o casa este deschisa sau inchisa fata de lumea straina, asa este si bucatarie fata de locuitorii casei.” Aceasta bucatarie este cu adevarat inima casei, nu doar o camera din ea.

 

 

Bucatarie cocheta

bucatarie cochetaMobila are un aspect modern, modulele individuale sunt sub forma de blocuri mari si ofera suficent spatiu pentru a putea depozita ustensilele de bucatarie. Indiferent de cat de multe accesorii pentru bucatarie ai, va fi suficent spatiu si pentru stocarea altor obiecte care nu fac parte din bucatarie.

 

 

 

 

Bucatarie confortabila

mobila bucatariePentru a da bucatariei dumneavoastre un stil clasic, nu este nevoie o renovare completa a ei. Culorile deschise sunt cele mai bune pentru acest domeniu. Culoarea alba este foarte buna pentru pereti bucatariei, dar poti folosii si culori de bej sau verde crud.

 
Bucatarie luminata

mobila bucatarieBucataria, este prin traditie, cel mai important spatiu din casa. Suntem obisnuiti nu doar sa mancam in bucatarie, ci si sa stam cu prietenii la discutii, sa ne ajutam copii la teme sau sa organizam “sedinte de familie”.

 

 

 

 

 

 

Bucatarie roz

mobila bucatarie rozAceasta mobila de bucatarie arata impresionata in poze, in realitate fiind foarte confortabila. Sigura cerinta este sa aveti un spatiu mare pentru amplasarea ei. Ideal este sa aveti bucataria si livingul in aceasi incapere. Masa din bucatarie si mobilierul este realizat conform marimii bucatariei dumneavoastra. Bucatariile sunt particularizate prin dimensiuni si culoare. Mobila este realizata din placaje de pal sau MDF, usile mobilierului fiind lacuite. In gama de culori exista peste 200 de sortimente. Va puteti alege realizarea mobilei din pal sau MDF, culoarea dorita si dimensiunile ei. Aveti grija ce materiale se folosesc la realizarea mobilei, calitatea lor trebuie sa fie foarte buna, deoarece aceasta este cea mai utilizata mobila din casa.

 

 

Prin urmare, va puteti alege orice tip de design doriti, in fuctie de spatiul pe care vreti sa il ocupati, ramanand la alegerea dumneavoastra culoarea si dimensiunile mobilierului utilizat in bucatarie.

comentariile au fost inchise

Copyright © 2018 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii