Home » Idei de design » Mobila de bucatarie de lux

Mobila de bucatarie de lux

Poate ca avem posibilitatea sa amenajam o bucatarie de lux. Poate ca nu avem aceasta posibilitate insa dorim sa ne inspiram cu unele idei si solutii de amenajare . Va vom ajuta in a dezbate impreuna cateva aspecte ale unei mobile de bucatarie de lux.

Ce caracterizeaza o mobila de bucatarie de lux? In primul rand calitatea materialelor si a accesoriilor de bucatarie folosite. Pe acelasi loc cu primul aspect se afla linia de design interior . Sa pornim de la blatul de bucatarie. Din punct de vedere functional el trebuie sa fie in primul rand termorezistent. Apoi, in functie de preferinte poate fi cu suprafata lucioasa sau mata.
Un al doilea accesoriu este chiuveta de bucatarie , bine inteles incastrata in blat. Chiuveta poate fi de inox, sau, mai recent de granit! Poate fi din piatra naturala sau din particule fine de granit unite intr-un polimer special. Chiuveta de granit se poate vopsi in etapa de fabricare intr-o varietate foarte mare de culori asortandu-se cu blatul de lucru.

Am ajuns la hota de bucatarie. De obicei, in cadrul liniei de lux se alege hota de inox. In ultima perioada, alaturi de inoxul clasic a aparut solutia incadrarii ei cu o “palarie” de sticla termorezistenta, generand astfel eleganta amenajarii bucatariei.
Nu pot lipsi cuptorul cu microunde si plita incorporata in blat. Plita de gatit poate fi electrica sau cu gaze naturale, dar bine inteles de inox.
Manerele sertarelor de bucatarie se pot realiza din otel inoxidabil. Ele se vor asorta cu hota, plita si cu blatul de bucatarie lucios.

Am enumerat cateva elemente distinctive ale unei bucatarii de lux. Totusi, ideile pot fi folosite si in mobilarea unei bucatarii, sa zicem normale, dar la care dorim sa aducem acel plus distinctiv de decorare si amenajare.

comentariile au fost inchise

Copyright © 2014 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii