Home » Idei de design » Mobila de bucatarie din lemn

Mobila de bucatarie din lemn

Mobila de bucatarie din lemDaca suntem norocosi sa avem o bucatarie spatioasa, atunci ne putem permite o amenajare cu mobilier din lemn masiv. Avantajele nici nu mai trebuie enumerate: lemnul rezista in timp, poate fi reconditionat si practic nu se demodeaza niciodata.

Desi lemnul da uneori un aspect mai rustic, in combinatie cu aparatura aelectrocasnica din inox, aspectul general al bucatariei va fi foarte modern si elegant. Putem alege un cuptor incorporat in mobila de bucatarie, iar plita aragazului si chiuveta de bucatarie vor fi incastrate in blatul din granit negru. Blatul de lucru suplimentar, amplasat in mijlocul bucatariei, va avea in partea de jos dulapuri in care sa tinem ustensilele utilizate cel mai frecvent. Deoarece aici vom desfasura activitatile de preparare a mancarii, este bine sa avem si o a doua chiuveta de bucatarie la indemana.
In general, lemnul masiv poate fi din esenta de brad, fag sau stejar. Oricum, suprafata poate fi lasata naturala sau furniruita. Furnirul poate imbunatati aspectul in cazul existentei nodurilor lemnului natural. Apoi se foloseste bait si lac incolor. In cazul mediilor umede lemnul poate fi tratat corespunzator pentru o rezistenta sporita.Mobila de bucatarie din lem 1

Cateva din corpurile suspendate ale mobilei de bucatarie pot fi prevazute cu usi cu geam transparent, care se vor transforma in mici vitrine in care sa expunem articole decorative specifice artei culinare. In privinta amenajarilor potrivite cu mobila de bucatarie din lemn, ne putem gandi la un parchet rezistent la apa si faianta de bucatarie simpla, de culoarea pietrei. Pentru a completa aspectul natural al decoratiunilor, alegem perdele scurte din panza imprimata cu modele florale.

V-am prezentat cateva idei de amenajare si amplasare a mobilierului de bucatarie din lemn intr-o bucatarie spatioasa.

comentariile au fost inchise

Copyright © 2014 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii