Home » Idei de design » Mobila de bucatarie mov

Mobila de bucatarie mov

mobila de bucatarieNe dorim o bucatarie originala? Atunci alegem o culoare mai putin obisnuita pentru o mobila de bucatarie: mov deschis, de culoarea liliacului. Este o culoare linistitoare si care stimuleaza pofta de mancare. In amenajarea bucatariei cu gresie si faianta vom tine cont de culorile care se asorteaza cu mobila mov liliachiu: gri, alb, crem. Eventual, putem alege un model floral pentru faianta de bucatarie, care va pune si mai mult in valoare culoarea preferata.

Cat despre electrocasnicele de bucatarie, movul se potriveste cel mai bine cu aragaz, chiuveta, hota si alte accesorii de bucatarie din inox. Usa cuptorului, ca si una sau mai multe din usile dulapurilor de bucatarie si ale corpurilor suspendate pot fi din geam mat, ceea va da un plus de eleganta.

bucatarie movManerele mobilei de bucatarie vor fi metalice. Pentru blat, alegem o culoare deschisa, gri sau chiar alb, asa cum vedem si in imaginile prezentate. V-am prezentat un model de bucatarie non-conformist, de culoarea liliacului de mai.

comentariile au fost inchise

Copyright © 2014 · Mobila Bucatarie, Mobilier Bucatarie · Toate drepturile rezervate. · Articole · Comentarii